Treatments® Uyuni

De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combi van warmte en frisheid die u meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

ERVAAR EEN UYUNI TREATMENT

Tijdens Uyuni de traditionele Uyuni Treatment wordt gebruik gemaakt van Uyuni bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Met deze bundeltjes worden je spieren los gemasseerd, Daarbij wordt je huid gereinigd en gescrubd met Uyuni lavaklei. Om het af te maken wordt de huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.

Treatments® Ceylon

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sanderhout en patchoelli, TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon.

ERVAAR EEN CEYLON TREATMENT

Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de heerlijk ruikende en hydraterende sheabutter. Naast een reiniging en een massage word je gescrubd met een seasalt bodyscrub. Daarna wordt de huid verzorgd met de traditionele Ceylon verzorgingsproducten.