Sport- en ontspanningsmassage

Sportmassage

Breng je spieren weer in topconditie met een sportmassage.

De massage is vooral gericht op het herstel van het lichaam na het sporten en voorkomen van blessures. Belangrijk is om het lichaam in balans te krijgen. Allereerst worden de gebieden behandeld waar de klachten zitten of hebben voorgedaan. Er worden speciale technieken toegepast. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en beschadigde spieren sneller hersteld.

-Stevige spiermassage

-Herstellend en ontspannend

Als er een blessure of andere klacht aanwezig is dan adviseer ik om een klachtgerichte therapeutische massage te nemen. Hierbij wordt er dieper op het probleem ingegaan en gewerkt aan het herstel van de blessure/overbelasting.

Behandelingsduur: 30, 45 of 60 minuten

Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage ligt de focus volledig op ontspanning en rust voor lichaam en geest. De massage wordt in een rustig ritme uitgevoerd, zodat je lekker kunt ontspannen. Daarbij maak ik gebruik van warme olie.

- Rustgevend

- Holistische massage


30 min: behandeling rug en armen

60 min: behandeling achterkant lichaam en hoofdmassage

75 min: behandeling voor- en achterkant lichaam en hoofdmassage

Hotstone massage

In de oosterse cultuur gebruikt men al eeuwenlang warme stenen om ziekten en aandoeningen te voorkomen en te behandelen.

In onze Westerse cultuur gebruiken wij deze massage vooral ter ontspanning.

De hitte van de vulkanische stenen dringt diep door in het lichaam. Hierdoor verzachten je spieren en ontspant lichaam en geest.

Bij de hotstone massage maak ik gebruik van warme olie.

30 min: behandeling achterkant lichaam

60 min: behandeling achterkant lichaam en hoofdmassage

 

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage zal aangepast worden naar jouw specifieke wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met je specifieke klachten zoals bekkeninstabiliteit, vochtophoping in benen en armen, klachten in de onderrug en rondom de schouderbladen. De massage werkt heerlijk ontspannend, kalmerend en verlicht de mogelijke pijn.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een zwangerschapstafel met borst- en buikuitsparing, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen.

Massage mag vanaf 12 weken en mag tot het einde van de zwangerschap, mits er geen complicaties zijn.

Je kunt kiezen uit een massage van 60 of 75 minuten.

Je kunt rechtstreeks boeken via de 'Maak afspraak' button

Je kunt mij ook bellen, appen of mailen voor een afspraak (zie contactpagina)