Massages

Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage licht de focus volledig op ontspanning van lichaam en geest. Daarbij gebruik ik warme olie.

 

Bindweefselmassage

Zeer intensieve massagetechniek, waarbij spanningsklachten en verklevingen van het bindweefsel verholpen kunnen worden. Deze ontstaan vaak door stress, verkeerde houding of door bijvoorbeeld een ongeval waarbij het bindweefsel stug is geworden. De huid kan zelfs bij aanraking gevoelig aanvoelen. Door de huid op te pakken, te rollen en strijkingen uit te voeren wordt het bindweefsel gestimuleerd. De doorbloeding komt weer op gang, waardoor de huid weer gezond wordt.

 

Klachtgerichte massage

Tijdens deze behandeling wordt er aandacht besteed aan je probleemgebieden. Heb jij vaak last van je nek of pijn in je rug, hoofdpijn, een tennisarm, schouderklachten, etc., dan kan massage bevorderlijk zijn voor het herstel. Ook wordt er gekeken naar het ontstaan van deze klachten en het voorkomen van deze klachten in de toekomst.

 

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage zal aangepast worden naar jouw specifieke wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met je specifieke klachten zoals bekkeninstabiliteit, vochtophoping in benen en armen, klachten in de onderrug en rondom de schouderbladen. De massage werkt ontspannend, kalmerend en verlicht de mogelijke pijn.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een zwangerschapstafel met borst- en buikuitsparing, waardoor je comfortabel op je buik kunt liggen.

Massage mag vanaf 12 weken en mag tot het einde van de zwangerschap als er geen complicaties zijn.

De massage duurt 60 minuten.